Herroepingsrecht

We willen dat u blij bent met uw nieuwe aankoop. Controleer alstublieft uw artikel(en) bij levering. Als er een probleem is met uw bestelling, neem dan binnen drie (3) dagen na ontvangst contact op met onze klantenserviceteams via telefoon of e-mail. Als u een beschadigd, defect of verkeerd artikel ontvangt, zullen we het juiste doen.

Als u niet volledig tevreden bent met uw aankoop, neem dan contact met ons op via het bovenstaande e-mailadres of telefoonnummer om in aanmerking komende items te retourneren of om te ruilen, maar houdt u tijdens het retourproces rekening met het volgende:

- Retouren moeten in originele staat ontvangen worden binnen 30 dagen na ontvangst of de aankoopdatum, afhankelijk van wat later is.
- Verzend- en bezorgkosten worden niet gerestitueerd.
- Retouren worden alleen geaccepteerd in ons magazijn.
- Uw terugbetaling wordt verminderd met een restocking fee van 10% van de totale aankoopprijs, met een maximum van $500. De restocking fee wordt niet in rekening gebracht voor retouren van accessoires en verlichting.
- Retouren met een bon worden terugbetaald op dezelfde manier als de oorspronkelijke betaling.
- Retouren zullen de oorspronkelijke kortingen en promoties weerspiegelen.
- Zorg ervoor dat u de originele verpakkingsmaterialen, bon en alle prijskaartjes bewaart voor retouren.
- Kosten worden kwijtgescholden bij het ruilen voor producten van vergelijkbare waarde.

Bewijs van aankoop is vereist voor ruilen, tegoeden of terugbetalingen van in aanmerking komende items, inclusief het bedrag aan belastingen volgens de toepasselijke wetgeving. Voor uw gemak accepteren we het volgende als bewijs van aankoop:

- Originele papieren bon
- E-bon
- Originele pakbon
- Ordernummer

Bij retourzending wordt uw artikel geïnspecteerd en worden ruilen, tegoeden of terugbetalingen uitgegeven voor de aankoopprijs. Belastingen worden gerestitueerd volgens de geldende wetgeving. Verzend- en bezorgkosten worden niet gerestitueerd, behalve in geval van fabricagefouten of transportschade. We behouden ons het recht voor om retouren of ruilingen te weigeren van items die niet in nieuwstaat zijn door misbruik of schade veroorzaakt door de klant. Bedenk dat meubels kwetsbaar zijn voor schade tijdens het transport. Daarom is het belangrijk dat u de originele verpakkingsmaterialen bewaart en gebruikt voor eventuele items die u wilt retourneren.

Wat kunt u niet retourneren of ruilen?

- Cadeaubonnen.
- Vloermodellen 
- Items gemarkeerd als "eindverkoop" of "niet-terugbetaalbaar" worden verkocht "zoals ze zijn".

Wat als ik mijn bestelling moet annuleren?

We kunnen de annulering van uw bestelling accepteren voor items die nog niet zijn verzonden of die in nabestelling staan. Voorraadartikelen worden normaal gesproken verzonden binnen 24-48 uur na het plaatsen van een bestelling. Zodra een artikel is verzonden, is annulering niet mogelijk. Als u met een creditcard heeft besteld, wordt uw kaart belast zodra elk artikel wordt verzonden. Aangepaste en speciaal bestelde items kunnen niet worden geannuleerd.

Risico van verlies

Alle gekochte items worden geleverd volgens een verzendcontract. Dit betekent dat het risico van verlies en de eigendom van dergelijke items aan u overgaan bij levering aan de vervoerder. Als uw bestelling is geplaatst met een inkooporder, zullen de verzendvoorwaarden van FOB verzenddock de verzendvoorwaarden in uw inkooporder overheersen.

Nexclusives biedt een uitgebreide collectie vintage design meubelstukken van topkwaliteit. Onze meubels staan bekend om hun duurzaamheid en unieke karakter. Bezoek onze showroom om deze prachtige stukken in het echt te bewonderen. Daarnaast kunt u een deel van onze collectie bekijken op onze vintage Instagram-pagina. Ontdek de charme en kwaliteit van onze zorgvuldig geselecteerde vintage meubelstukken.

Onze collectie omvat gerenommeerde namen zoals Vitra, Herman Miller, Knoll en Cassina, Ligne Roset, Thonet bekend om hun tijdloze ontwerpen en innovatieve benaderingen. Elk merk dat wij aanbieden, staat garant voor hoogwaardige materialen en vakmanschap. Bij Nexclusives streven we ernaar om u de beste designstukken te bieden, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam. Bezoek onze website om de volledige collectie van deze prestigieuze merken te ontdekken en de perfecte aanvulling voor uw interieur te vinden.

Voor vragen neem contact met ons op via de Chat, Whatsapp +31657620289, of via info@nexclusives.com